تصفیه آب و فاضلاب غذا و نوشیدنی


تصفیه آب و فاضلاب برای شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی


آب یک عامل حیاتی در تمام جنبه های صنعت غذا و نوشیدنی است. صنایع غذایی و آشامیدنی از جمله صنایع ی هستند که به آب تصفیه شده با حجم بالا نیاز دارند، از ماشین آلات فرآیند تمیز کردن گرفته تا ادغام در محصولات غذایی و آشامیدنی، آب با کیفیت برای پردازش و ساخت محصولات با کیفیت و خوش طعم و لذیذ ضروری است. بسته به نوع فرآیند، شرکت‌های نوشابه‌سازی استانداردهای خود را در رابطه با سطح خلوص آب مورد نیاز برای تولید نوشابه‌های خود دارند، از آنجایی که محصولات غذایی و آشامیدنی می‌توانند بر سلامت مصرف‌کنندگان تأثیر بگذارند، تأسیسات فرآوری و توزیع دارای استانداردهای سختگیرانه‌ای برای کیفیت آب هستند.  همچنین، آب مصرف شده ای که از تأسیسات فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی خارج می شود، باید قبل از تخلیه تصفیه شود تا با مقررات زیست محیطی مطابقت داشته باشد. شرکت آبراه دشت مرکزی بر اساس تجربه خود در زمینه تصفیه آب و فاضلاب نیازهای خاص مشتریان را درک می کند.

تصفیه آب در صنایع غذایی


ویژگی کلیدی تصفیه آب در صنایع غذایی حذف هرگونه میکروارگانیسم است. از آنجایی که آب محصول تأثیر مستقیمی بر طعم آن دارد و قسمت اعظم سیال صنایع غذایی را تشکیل می دهد، ایجاد طعم و کیفیت مناسب برای آب ضروری است و تأثیر مستقیمی بر کیفیت و طعم محصول نهایی دارد. . برای جلوگیری از هر نوع تخریب، آبی که برای پخت و پز استفاده می شود یا به طور خاص روی غذا استفاده می شود باید قابل شرب و با کیفیت باشد. این شامل عدم وجود مواد معدنی محلول است که آب را خیلی سفت می کند یا طعم آن را تغییر می دهد.

تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

 

سیستم های تصفیه آب صنعتی شرکت آبراه دشت مرکزی را می توان برای حذف آلاینده ها و ارائه محصول با کیفیت در فرآیندهای تولید گنجاند. برای خلوص بالا، تصفیه آب بیشتر از آنچه که برای برآوردن نیازهای آب آشامیدنی لازم است اغلب مورد نیاز است. برای اطمینان از کیفیت ایده آل محصول و انطباق با استانداردهای نظارتی، استفاده از سیستم های تصفیه آب قابل اعتماد متناسب با کاربرد خاص شما ضروری است. ما سیستم هایی را برای کمک به بازیافت و استفاده مجدد از آب فرآوری شده ارائه می دهیم که در نتیجه کارایی سیستم را افزایش می دهد، انتشار و هدر رفت آب را کاهش می دهد و پایداری کلی عملیات شما را بهبود می بخشد.

تصفیه آب در صنایع غذایی و آشامیدنی بسته به کاربرد خاص بسیار متفاوت است. برخی از مفیدترین روش‌های تصفیه آب عبارتند از:

  • اسمز معکوس
  • تصفیه آب با اشعه ماوراء بنفش (UV)،
  • فیلتراسیون 
  • دییونیزاسیون

اسمز معکوس  RO


اسمز معکوس یک فرآیند تصفیه آب است که با استفاده از یک غشای نیمه تراوا،یا ممبران انواع آلودگی های باکتریایی و شیمیایی را حذف می کند. سیستم‌های اسمز معکوس با اعمال فشار بسیار زیاد برای هدایت آب در سراسر غشا و در عین حال سیفون کردن ناخالصی‌ها کار می‌کنند. در اثر این فشار زیاد، ناخالصی‌ها پدید می‌آیند و باعث می‌شوند که یک طرف غشا بیشتر از طرف دیگر متمرکز شود. فقط آب فوق خالص قادر به عبور از غشا است. سوراخ های بسیار ریز فیلتر غشایی از عبور ذرات بزرگ برای آب تصفیه شده و آشامیدنی که می تواند برای محصولات غذایی و آشامیدنی استفاده شود، جلوگیری می کند. اسمز معکوس پایه و اساس فرآیند تصفیه آب است که در صنعت نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

تصفیه آب با اشعه ماوراء بنفش


تصفیه آب با اشعه ماوراء بنفش آب را با از بین بردن پاتوژن ها مانند ویروس ها، باکتری ها و تک یاخته ها تصفیه می کند. در حالی که در فرآیندهای سنتی تصفیه آب از مواد شیمیایی هارش و سخت استفاده می شود، سیستم های UV امکان تصفیه آب را بدون مواد این مواد فراهم می کنند. این امر طعم و کیفیت آب را به دلیل خدف هر گونه غامل شیمیایی از پروسه ی تصفیه بهبود می بخشد و احتمال آلودگی شیمیایی محصولات نهایی و رواناب فاضلاب را کاهش می دهد.

فیلتراسیون


فیلتراسیون یک روش اساسی تصفیه آب است که از رسانه های مختلف برای حذف مواد شیمیایی و جامدات خاص از آب به عنوان پیش تصفیه و یا ورودی اسمز معکوس، تصفیه آب با اشعه ماوراء بنفش UV یا دییونیزاسیون استفاده می کند. این روش برای تصفیه خانه های آب در صنایع غذایی ایده آل است، که اغلب فاضلاب حاصل از فرآوری مواد غذایی را که می تواند حاوی انواع زباله های جامد و آلی باشد، تصفیه می کند. از آنجایی که فیلتراسیون نمی تواند جامدات معدنی، نمک ها یا مواد معدنی را حذف کند، اغلب همراه با فرآیندهای تصفیه کامل تر استفاده می شود.

دیونیزاسیون


دیونیزه کردن یک فرآیند رایج تصفیه آب در سیستم های تصفیه آب صنعتی است. آب از یک رزین باردار الکتریکی عبور می کند تا مواد معدنی و یون های ناخواسته را حذف کند و آب خالص باقی بماند. این یک وسیله رایج برای حذف کلسیم، آهن و سایر مواد معدنی برای آب با خلوص بالا است که می تواند در فرآوری غذا و نوشیدنی و آب آشامیدنی استفاده شود.